UFC 124 Fight Card och speltips

1
100
Weltervikt Georges St Pierre (19-2) v Josh Koscheck (15-4)

Tips1: Georges St Pierre vinner (1.23 Pinnacle) – Vinst
Det är dax UFC 124 natten till söndag svensk tid på Bell Centre i Montreal, Kanada. Det ser ut att bli en grym och actionfylld gala. Huvudmatchen kommer att vara Georges St-Pierre (19-2) som kommer försöka att försvara sin titel i weltervikt för femte gången sedan han vann den från Matt Serra i april 2008. Han ska möta amerikanska Josh Koscheck (15-4), som han besegrade genom ett enhälligt beslut under 2007 på UFC 74. Han tränade även mot honom i The Ultimate Fighter reality TV-showen. Koscheck har försökt med mycket trash-talk den här gången medan St-Pierre har tränat med boxaren Manny Pacquiao’s tränare Freddie Roach för att förbättra sina boxningsfärdigheter. St Pierre kommer se till att utnyttja dessa kunskaper och gå på en knockout. Oddset är ingen höjdare men det finns inget annat än en vinst för hemmasonen inför ett fullsatt Bell Centre. En utmärkt banker för er som vill spela kombinationsspel.

Tungvikt Stefan Struve (20-4) v Sean McCorkle (10-0)

Tips2: Stefan Struve vinner (1.65 Bet365) – Vinst
Denna match är mellan två jättar. Struve är redan en veteran och är bara 22 år gammal. McCorkle är 38 år gammal, men är obesegrad. Det kommer att bli svårt för McCorkle att utnyttja sin storlek på Struve, så jag tror att det kan bli första förlusten för honom.

Lättvikt Charles Oliveira (14-0) v Jim Miller (17-2)

Tips3: Charles Oliveira vinner (1.813 Pinnacle) – Förlust
Obesegrade Charles ”da Bronx” Oliveira gjorde det supersnyggt i sin UFC-debut när han dominerade Efrain Escudero. Nu ställs han mot Miller som är en annan bra brottare. Han har fem segrar i rad sedan hans senaste förlust mot  Gray Maynard. Hans andra förlust var mot Frankie Edgar. Detta är ett bra test för brasilianska Oliveira och han kommer vinna denna matchen.

Lättvikt Joe Stevenson (31-11) v Mac Danzig (20-7-1)

Tips4: Joe Stevenson vinner (1.361 Pinnacle) – Förlust
Båda dessa killar har inte haft mycket tur nyligen och kommer från tunga förluster. Ännu en förlust här skulle definitivt skada deras karriär. Den som vinner kommer stanna kvar i viktklassen, medan den andra får nog tänka på att gå ner en viktklass. Joe Stevenson har giftiga submissions och jag tror det fäller avgörandet i denna matchen.

Här kan du läsa mer om UFC på svenska: 1, 2, 3,

1 Kommentar

  1. Jävlar vilken oddskillnad det är på pinnen och andra bolag, tack för tipset….följer med på alla ufc spelen

Kommentera

Please enter your comment!
Please enter your name here