V75 med TravBet-appen!

9
169

**Succén fortsätter!!!**

Till TravBet på AppStore >>>

Ni har väl inte missat TravBet. Appen som levererar speltips och systemförslag med stort fokus på V75 och V86. Den 14/4 hade ”Mickes tankar” 7 rätt på V75. Stort grattis till alla som följde med. Systemet (2100 rader) gav fina 111 222:- Nedan följer mer info:

Tiltbet har nöjet att presentera TravBet. Ta del av speltips och systemförslag från den svenska travmarknaden. Uppdateras dagligen med nya tips till V75, V86, V64, Dagens Dubbel etc. Tipsen är insamlade från de hetaste travtipparna på nätet.

Med Travskolan håller du koll på alla termer och uttryck och vad som är bra att tänka på innan du lägger ditt system.

TravBet fungerar både till iPhone och iPad.

Till TravBet på AppStore >>>

9 Kommentarer

 1. alla talar gott om denna appen, men jag är ingen applenörd så när kommer den att finnas tillgänglig för oss som inte har fastnat i appleträsket utan kör med android istället?

 2. Hej! Gillar applikationen TravBetting. Har dock ett litet problem. Ikonerna där man kan läsa om preparelopp o.s.v. har plötsligt försvunnit?

  • Hej!
   Kul att du gillar appen!
   Problemet skall vara åtgärdat. Du kan behöva starta om appen för att det ska fungera igen.

   Mvh
   Tiltbet

 3. Hej jag gillar appen TravBet starkt riktigt bra jobbat. Men tycker att den har börjat bugga lite väl mycket nu. När man går in på skribenternas sida så går det sällan att titta på deras sidor det står att det inte går att uppdatera.
  Och på Tipsflödet så försvinner tipsen när man uppdaterar.

  Men annars en 5 stjärnig app.

  MvH

  • Hej!

   Vi ska se över appen och snart kommer det en uppdatering så den blir anpassad till nya iPhone 5 och iOS6. Vi ska även se över alla skribenter så det fungerar som det ska.

   Mvh
   TiltBet

 4. Köpte precis Aspen och den går inte att starta, jag har inte nyaste iOS, är det därför? Den startar och dör sedan direkt.

 5. Travbet fungerar inte för mig. Har en ipad och den säger hela tiden att den tappar kontakt med wifi. Men jag ser att jag har full kontakt samt att er 1×2 app fungerar utmärkt.Har försökt att ominstallera men det hjälper inte. Vad göra.?Mats

 6. Den fungerar fortfarande jätte dåligt för mig saker försvinner funkar inte att uppdatera. Snälla fixa appen så den fungerar de kan väl inte vara så svårt.

  MvH

 7. Appen fungerar perfekt i min telefon. Köpte den i början av sommaren och den har verkligen levererat tips på hög nivå! Tack

Kommentera

Please enter your comment!
Please enter your name here