Tisdagens NHL!

0
30

Här kommer mina spel till nattens fighter. Lycka till!

th_GameOnLarge

Columbus Blue Jackets Vs New Jersey Devils. tips: Blue Jackets. (1.63) Columbus är ett farligt lag för vilket motståndarlag som helst, Jackets är nämligen ett av ligans hetaste lag just nu med nio vinster på dom tio senaste matcherna och det är inga dussinlag som har besegrats, dom senaste tre motstånden har Ducks, Blackhawks och Blues besegrats.

Devils å andra sidan går det tungt för, laget har fem raka förluster sedan dom besegrade Sabres den 20/3. laget har en målskillnad på dessa på 5-14. Bobrovsky startar i kassen för Jackets inatt och Blue Jackets är 7-0 i matcher på säsongen när dom kommer till match med två dagars vila.

—————————————————————————————————————————————————————————————————

Detroit Red Wings Vs Ottawa Senators. tips: Över 5.5 mål (2.02) Red Wings har varit inblandade i en del matcher på slutet med mycket mål, sammanlagt har det gjorts 32 mål i Wings senaste 4 matcher vilket är ett snitt på 8 mål per match.

Senators har även dom varit inblandade i mycket mål den senaste tiden, 34 mål på dom senaste fem matcherna vilket ger ett snitt på 6.8 mål per match.  sju av dom nio senaste matcherna lagen emellan har gått över linan på 5,5 mål och fyra av dom fem senaste när Wings spelar hemma.

—————————————————————————————————————————————————————————————————-

Toronto Maple Leafs Vs Tampa Bay Lightning. tips: Över 5.5 mål 

———————————————————————————————————————————————————————————————————-

Kommer kanske upp ytterligare något spel till kvällen…

Hämtat från: Speltips

Kommentera

Please enter your comment!
Please enter your name here