Speltips NHL, 5 april

2
57

Hej på er! Snabbt spel innan Bostons match börjar.

MINA SPEL:

Boston ML + Rangers ML  (2,22)    4/10 U  (HERREGUD! Lunkan 85 % och Rangers floppar)     FÖRLUST

Toronto O 2,5 goals + Vancouver – LA  U 6,0 goals (1,99)   2/10 U  (Toronto 2 mål efter 1 perioden. Vad hände sen?)  FÖRLUST

Carolina O 2,5 goals (1,84)   2/10 U      FÖRLUST

Los Angeles ML (1,80)   2/10 U     FÖRLUST

 

*UPPDATERAR SENARE UNDER KVÄLLEN MED FLER SPEL

** UPPDATERAT:

New York Rangers – Ottawa Senators

Här tror jag starkt på Rangers! Man är bra hemma i Madison och spelar för att få hemmaplan i playoff. Så man kommer köra för fullt inatt! Plus att Rangers har en stor fördel i målvakts duellen: Lunkan vs Lehner.

Tampa Bay Lightning – Dallas Stars

Jämn match! Känns som om vem som helst kan vinna här. Jag kommer avstå spel. Men om jag ska gissa så tror jag Tampa O 2,5 Goals är bra spel.

Carolina Hurricanes – New Jersey Devils

New Jersey gav oss fina pengar igår med en riktig krigar insats! Kan man göra samma sak idag igen? Tveksamt. Igår hade man bara 8(!) Forwards ett tag, något som måste kännas i många ben idag. Carolina har samtidigt slagit bra lag senaste tiden (Pens borta och Dallas hemma). Carolina ML till 1,73 är definitivt spelvärt! Även -1,5 (3,20)

Montreal Canadiens – Detroit Red Wings

Oj! Svår match. Tyckte Detroit började riktigt bra mot Buffalo senast, men sen avslutar man riktigt dåligt och förlorar sista perioden med 0-2. Montreal hade en grym comeback mot Ottawa senast och såg riktigt bra ut! Avstår spel.

Toronto Maple Leafs – Winnipeg Jest

Winnipeg är mitt boogie-lag. Så fort jag spelar emot dem, så lyckas de vinna. Dock så tror jag på Toronto här, även om det kommer bli en jämn match. Eftersom Columbus tappade poäng mot Chicago så kan Toronto nå playoff-plats vid vinst ikväll, något som spelarna är väl medvetna om. Toronto ML till 1,71 är ett bra spel tror jag.

Minnesota Wild – Pittsburgh Penguins

Också svår match. Pens saknar viktiga spelare och man har varit väldigt ojämna sista tiden. Dock så är det alltid intressant när man får så pass bra odds på Pens. ML på Pens är 1,97. Bra värde! MEN Pens kommer att starta sin rookie Jeff Zatkoff i mål, frågan är om han håller?  Överspel intressant, men avstår spel.

Vancouver Canucks – Los Angeles Kings

Tight match. Tror Dock LA vinner. Kommentera för mer tankar kring matchen.

San Jose Sharks – Nashville Predators

Gillar inte att spela mot San Jose på hemmaplan, då det är ett av ligans bästa lag. Men fy vilka skitodds man har! ML är 1,36!?. Jag tror själv att San Jose vinner, men Preds gjorde en grym match mot Anaheim igår och vann med 5-2.  Hemmalag O 2,5 goal är intressant. Preds spelar sin andramålvakt dock. Kommentera för mer tankar.

2 Kommentarer

 1. Trevligt med NHL-analyser! Blev nyfiken på vem du är, Hade varit kul om du kunde berätta lite mer om dig själv och hur du fått ditt kunnande inom NHL.

  Tack!

 2. Hej Lars!
  Ja jag ska försöka göra det så ofta jag kan, så att ni läsare kan förstå hur jag tänker och resonerar.

  Jag är själv en hockeyspelare som just nu befinner mig i USA, därav kollar jag väldigt mycket på just NHL. Så länge jag kan minnas så har hockey varit allt för mig, spelar jag inte hockey så kollar jag på hockey. Så tillslut kände att jag ville dela med mig av mina tankar och kunskaper till andra, därav har jag startat ett samarbete med Tiltbet.com

  Hör av dig om du undrar något Lars!

  Mvh,

  Mr.A

Kommentera

Please enter your comment!
Please enter your name here