Spela på Eurovision Song Contest 2013

0
83

WE ARE ONE
Den 14:e, 16:e och 18 maj kommer vi samlas för att fira den största sångtävling på jorden. Vill du vara med i spänningen? Utbudet av spel till tävlingen är enorm: ”Vinnare”, ”Placering”, ”Head to Head”, ”Poängmarginal mellan 1:an och 2:an”, ”Totala poäng”, ”Att sluta topp 10” osv…

Enligt Unibets odds blir det Danmark som tar hem en komfortabel seger. De är storfavoriter och står nu i låga oddset 2,25 att vinna Eurovision 2013, att jämföra med närmsta utmanaren Ukraina som kan spelas till 6,50 gånger pengarna.

– Danmark genom Emmelie DeForrest och Only Teardrops har det klart starkaste bidraget i årets startfält. Det är något av en dansk Shakira som våra grannar i väst har skickat till finalen, och vi har även sett att våra spelare gillar bidraget vilket brukar vara ett tecken på att det kan gå långt, säger Jonas Nilsson, pressansvarig på Unibet.

Sveriges vinstchanser i år är enligt oddsen minimala och Robin Stjernbergs ”You” spelas till hela 22 gånger pengarna som vinnare av Eurovision Song Contest 2013.

– Robin Stjernberg kunde åkt redan i sin deltävling men klarade sig vidare till final där han överraskande gick och vann. Den internationella juryn gillade Robins bidrag vilket talar för att han kan nå en framskjuten placering även i Eurovision-finalen, men mot det danska bidraget står han sig slätt, säger Jonas Nilsson.

Oddsen pekar dock på att Robin Stjernberg inte kommer att gå poänglös från finalen. Ett spel på att Sverige slutar topp 10 ger just nu 1,72 gånger pengarna. Enligt oddsen kan Sverige även räkna med en till två 12 poängare, oddsen för det är 1,50.

Passa på att utnyttja Unibets fantastiska bonus inför Eurovision 2013:

 

Kommentera

Please enter your comment!
Please enter your name here