När man tänker rätt, och avstår spel

0
41

Systemrapport – V75 – 2015.03.07 – Bergsåker

Systemrapport – V64 – 2015.03.08 – Mantorp

 

Två raka träffar, formen är hygglig MEN.

V75 spelades inte, systemet var utkast fredag natt och postades till mina v75syndikatmedlemmar , enär jag bedömde att chansen var alldeles för stor för utdelning max 100 000, knappast över 350 000 som vi spelar för som lägsta mål.

Om jag hade uppdaterat systemet på lördagen, hade kostnaden reducerats med 14 000 rader, det var de rader som inte skulle ge över 350 000, och bland dessa rader befann sig de rader som blev vinnande rad. Således sparade jag degen för Syndikatet .

V64 trodde jag skulle ge enormt bra i dag, då jag inte trodde på någon favorit förutom Overtaker by Sib. Men när New Moon Face spelades ner till 1.30 på ATG, insåg jag att systemet var felkonstruerat och spelade inte. Nu satt det oavsett, och jag hade varit kvar med alla hästar inför sista, med lägst utdelning 32 000, det gav 65 000. Men jag gjorde likväl korrekt, värdet efter tre lopp var 150kr, och endast en 1% som Goldseeker kunde utveckla dynamik, och därefter fick ingen favorit vinna om det skulle bli någon vettig utdelning,

Men då jag ansåg att New Moon Face endast hade 40% vinstchans i första, så insåg jag att felbedömningen troligtvis var monumental. Att ändra på upplägget och spika New Moon Face hade kostat ca 4000 att lämna in, men det var inte aktuellt.

Systemrapport – V64 – 2015.03.08 – Mantorp1

Detta är således på inget sätt och vis gnäll, för genom åren har jag sparat enorma pengar på att vara disciplinerad , desto viktigare är att dra lärdomar från sina ställningstaganden, för att bli ännu vassare spelare.

The post När man tänker rätt, och avstår spel appeared first on Gamblers vardag.


Inlägget ”När man tänker rätt, och avstår spel” är insamlat från en annan sida. Läs originalinlägget här:

Samma inlägg kan läsas i speltipsappen Speltips.

Kommentera

Please enter your comment!
Please enter your name here