Mr.A Utvärdering Fotbolls VM 2014

0
58

Hej Folket!

Är nu tillbaka efter en lång och skön semester, full med fotboll, god mat och fint sällskap!

Men nu till utvärderingen av fotbolls VM…det första jag tänker på är ordet WOW!

Länder som Costa Rica och Chile visar att landets historia och storlek inte har någon betydelse. Man slog ut stora fotbolls nationer som Spanien, Italien, England, Uruguay m.m.

Sen tror jag att vi alla är ganska eniga om att det var VM:s överlägset bästa lag som vann. Tyskland spelade fantastisk fotboll och ni som följer mig på Twitter såg spelen vi hade på tyskland i både kvart-, semi och finalen! Bara i finalen spelade jag 27 Units på Tyskland.

Så mitt resultat för VM då?

Det blev fantastiska +38 Units!!! 

På återseende och vi ses snart !

MR.A

Kommentera

Please enter your comment!
Please enter your name here