Mr.A Speltips, 28 April

2
69

Hej gott folk!

Det var ett väldigt fint Livespel som satt på Chicago igår till (4,20)! Hoppas ni hann rygga detta, ni som var uppe!

Riktigt underhållande match som Dallas – Ducks bjöd på igår…det måste vara en av de sjukaste vändningarna som hänt i NHL under playoff? Riktigt skönt iallafall, då jag var lite orolig för en sjunde och avgörande då allt kan hända. Nu hoppas vi på Pens och Avs inatt! Hade varit väldigt positivt för våra seriespel om dessa lagen lyckades vinna! Matt Duchene sägs kanske kan spela ikväll, grym förstärkning för Avs isåfall!

MINA SPEL:

Columbus-Pens Over 5,0 goals + Minnesota-Colorado Under 6,0 Goals  (1,99)   3/10 Units

Los Angeles Kings över 2,5 goals   (1,86)   2,5/10 Units

———————————–

Som ni vet så händer det att jag spelar på andra sporter ibland; NBA, MLB, UFC, Fotboll och Tennis m.m. Jag har fått frågan om jag skulle kunna publicera alla spel som jag gör, här på bloggen. Så jag kommer börja med det regelbundet nu.

ÖVRIGA SPEL:

Fotboll:

Sassuolo – Juventus   SPEL: Juventus

Manchester United – Sunderland   SPEL: Manchester United

Chelsea – Norwich   SPEL: Chelsea

Tripplen ger (2,27)    Insats:  2/10 Units

 

PÅGÅENDE SERIESPEL:

Spel 1 : Pens + Anaheim  (1,95).    5/10   VINST

Spel 2 : Rangers-Philadelphia ö 5,5 matcher + Boston  (1,92).   3/10    VINST

Spel 3 : Colorado + Boston. (2,21).  4/10

Spel 4 : Pens -1,5 matcher + Tampa-Montreal ö5,5 matcher.  (2,70).  4/10   FÖRLUST

Spel 5 : Sharks-LA ö5,5 matcher + Pens  (2,00).   3/10   VINST

Spel 6 : Rangers + Pens   (2,21)   3/10

Spel 7 : Chicago att gå vidare (1,90) 3/10   VINST

 

2 Kommentarer

 1. Hej Mr.A!
  Jag tror Pens, Avs och LA har bra chanser idag. Ska bli intressant och se vad du tror!
  Och vad tror du om NHL-awards, tror du Tuuka tar hem Vezina?

  • Bra feeling 🙂
   Tror LA vinner inatt (leder just nu med 1-0)…jag tror dock att vem som helst kan vinna mellan Wild och Avs. Om jag tvunget ska gissa: Jag tror Wild vinner idag 🙁

   Ja Rask kommer med stor sannolikhet att vinna det priset. Kommer spela en dubbel ang NHL-Awards inom en snar framtid 🙂

Kommentera

Please enter your comment!
Please enter your name here