Kalmar premiärvinner

0
41

Sorry för sen publicering. Jag skrev klart inlägget igår – men strulade till det. Hur som helst, här är spelförslagen i helgen.

Det känns underbart att allsvenskan drar igång i helgen, två matcher i dag. Jag väljer att fokusera på Kalmar FF-Helsingborg.

Jag såg HIF mot IFK Göteborg på bortaplan. Det var inte mycket i deras spel som imponerade på mig. Man saknade Pär Hansson och ställde Matt Pyzdrowski i målet, han bjöd på en riktig miss och Blåvitt tog ledningen. Sedan var det skakigt i laget och IFK Göteborg borde ha gjort fler mål i den matchen.

Resultatmässigt har det ändå sett bra för HIF under försäsongen, det har blivit fyra vinster på fem matcher. Helsingborg har bland annat besegrat Kalmar inför den här säsongen. Men i dag tror jag på hemmalaget.

KFF gjorde nyligen klart med Viktor Elm, han flyttar hem från AZ Alkmaar i Holland. Han spelar premiären och får sällskap av broder David. Dessvärre kan inte Rasmus lira ännu efter sina problem med magen. Jag tror dock att Elm:s återförening i KFF kommer att lyfta laget långsiktigt – men även kortsiktigt. Det är precis en sådan mental boost som behövs i en trupp inför en premiär. HIF har målvaktsproblem. Varken Pär Hansson eller Matt Pyzdrowski kan vakta målet – det blir i stället tränaren Daniel Andersson. Lägg även till att Henrik Larsson saknar viktige mittbacken Peter Larsson.

Premiärer är alltid luriga att spela på. I det här fallet känner jag mig dock trygg med Kalmar FF och tycker att oddset @2.37 är fint. Letar man nog kan man nog hitta Kalmar DNB till runt 1.70.

För er som vill ha mer spelförslag kan ni alltid lyssna på senaste avsnittet av Sportbladet Spel – här!

Vad spelar ni – kommentera gärna!


Hämtat från: Speltips

Dela
Föregående artikelBacking Millwall
Nästa artikelHögt målskytte-odds

Kommentera

Please enter your comment!
Please enter your name here