USA vann ytterligare 8 miljoner på V75

0
31

USA (det står numera inte vilken av de 8 samarbetspartners i USA) vann i går ytterligare 8 miljoner enligt vinstlistorna, då ska vi ha i åtanke att vinstlistorna endast påvisar de högsta vinsterna, över 50 000 per kupong. Således finns det orsak att anta att vinsterna översteg 10 miljoner, men det lämnar vi därhän.

Hur kommer det sig att USA vinner så mycket pengar, långt mer än vad motsvarande nordiska samarbetspartners gör, såsom Danmark, Finland som gemensamt omsätter lika mycket ,dvs ca 750-800 miljoner per år.

Orsaken beror på en antal faktorer.

1: USA, (huvudsakligen PARIBET förövrigt) består inte av 10 000tals spelare med diversifierad plånbok , utan USA är ett syndikat av storspelare, där majoriteten av spelet utgörs av ett jättelikt system, grundat på genuin kunskap om spel på hästar, men också på genuin kunskap om spelmatematik och inköpt programmering av datasystem som möjliggör riktat spel på ett visst vinstutfall över tid. Således är spelet från USA till sin grund fullständigt annorlunda uppbyggt än spelet från norden. Antalet spelade kronor har en helt annat potentiell vinstmöjlighet än vad fallet blir med publicJoes spel från norden.

 

2: USA spelar med 4,25% skatt, till skillnad från spelarna från Norden och Sverige som till v86,V75 spelar med 35% skatt. Detta är en fundamental och helt avgörande skillnad, som är direkt avgörande.

Exempel:

Om USA spelar +-0 och därmed inte slår skatten, så erhåller dom 95,75% tillbaka på omsättningen.(alla spelformer)

Om Norden spelar +-0 och därmed inte slår skatten, så erhåller dom 65% tillbaka på omsättningen.(V86/V75)

USA omsätter ca 800 miljoner per år (tillsammans med övriga rejkbackbaserade utländska samarbetspartner) och vinner enligt SKARPLÖTHs ca 120% på omsättningen över tid, dvs ca 960 miljoner tillbaka. Skulle dom spela lika ”dåligt” som norden skulle återbäringen vara ca 760 miljoner(dvs 95% av 800 miljoner)

Finland och Danmark omsätter ungefär likvärdigt, men erhåller 70% tillbaka över tid ca 560 miljoner.(alla spelformer)

OBS att ATG generellt beräknar standarduttaget till 30% mätt över total omsättning, vilket ger att norden vinner tillbaka det som skatten inte tar, medans USA vinner 400 miljoner mer, till en stor del grundat på att beskattningen är så enormt mycket lägre.

Således utgör beskattningen en fundamental skillnad där USA erhåller 200 miljoner mer tillbaka än norden. DET ÄR REJKBACKEN ! Skickligheten och spelupplägget gör att USA vinner ytterligare ca200 miljoner, som utgör nettovinsten.

 

3: USA spelar med 30 dagars kredit, vilket ger möjlighet att omsätta enormt mycket högre summor, enär företaget PARIBET inte är kreditvärdigt överhuvudtaget, och således kan gå i konkurs om spelet över månaden inte råkar bära sig(naturligtvis under förutsättning att konkurs vore lönsamt).  Oavsett så ger kreditspel en mycket begränsad kapitalkostnad som inte är ett föraktligt incitament, och naturligtvis är förbjudet för oss i norden.

 

Förövrigt ska man vara medveten om att vinstlistorna generellt påvisar ca 10% av de vinster som återgår till respektive land inom norden, således är de vinster som inte uppgår till 30-50 000 per kupong ca90% av vinsterna, som inte redovisas officiellt för Utomnordiska samarbetspartners, endast för nordiska. Men det är högst rimligt att antaga att förhållandet 1-10 föreligger även för de rejkbackbaserade utomnordiska samarbetspartners.

OBSERVERA att jag blandar ihop alla utomnordiska samarbetspartners och kallar dom USA genomgående i texten(dock i vinstlistorna står det USA eller Österrike osv), enär det enligt Paul Scotney så är omsättningen från utomnordisk samarbetspartners generellt alltid rejkbackbaserad (Frankrike undantaget)

The post USA vann ytterligare 8 miljoner på V75 appeared first on Gamblers vardag.

Hämtat från: Speltips

Kommentera

Please enter your comment!
Please enter your name here