The Foxes tar tredje raka

0
64

Ni som följer våra spelförslag på Sportbladet Spel har säkert redan lyssnat på senaste avsnittet av vår spelpodd. Annars finns den HÄR!

Leicester har vunnit två raka matcher mot West Ham och West Bromwich. Därmed lever hoppet om att få spela i Premier League nästa säsong. Min känsla säger att det blir en ny trepoängare i eftermiddag.

Managern Nigel Pearson har inga problem, han uppges ha samma spelare till förfogande som senast. Swansea, som är i bra form också, saknar däremot några spelare: Neil Taylor, Kyle Naughton, Bafetimbi Gomis. Därmed ser Jordi Amat ut att få starta – spanjoren har gjort åtta framträdanden i ligan den här säsongen.

En intressant svit mellan lagen är att hemmalaget – när Leicester och Swansea har spelat emot varandra – har vunnit de senaste sju tävlingsmatcherna. Jag kör på Leicester till @2.15.

I England väljer jag även att spela ett överspel mellan Wolverhampton och Ipswich. Tractor Boys innehar just nu sjätteplatsen, den sista platsen till play off om en plats i Premier League nästa säsong. Wolves jagar bakom, det skiljer tre poäng. Med andra ord vill nog gärna Wolverhampton vinna i dag och kommer att gå för det från start.

Wolves har två raka förluster i bagaget och Ipswich två raka vinster. Jag tror att det blir full fart från hemmalaget, vilket givetvis öppnar för att Ipswich kan få en del ytor. Båda lagen snittar runt 2.70 mål per match den här säsongen. Över 2,5 mål till @2 känns bra.

Vill ni ha mer idéer till spel så lyssna som sagt på spelpodden. Där finns bland annat NHL, Ligue 1, La Liga och Tyskland.

Vad spelar ni själva? Kommentera nedan!


The post “The Foxes tar tredje raka” is collected from another site. Read original post:

This is the same post as in the betting tips app Bet Picks.

Kommentera

Please enter your comment!
Please enter your name here