Supertoto – Bättre än Stryktipset?

0
166

Vad är Supertoto?

Supertoto är en variant och utmanare av Svenska Spels Stryktipset där du försöker förutspå resultatet av 14 matcher istället för 13 matcher som på Stryktipset. Pengarna från alla deltagare samlas i en pool som delas bland vinnarna. Supertoto-kupongen består av 14 matcher och du vinner på 11, 12, 13 och 14 rätt. Radpriset är 0,10 EURO och om du är ensam vinnare med 14 rätt, garanteras du minst 50,000 EURO. Vill du få en högre utdelning så välj Supertoto istället för Stryktipset.

Både Unibet och Expekt erbjuder Supertoto och har den bästa återbetalningen på marknaden! De båda spelbolagen erbjuder dessutom bonusar till nya kunder.

Länk till Supertoto på Unibet >>>

Länk till Supertoto på Expekt >>>

Så här ser kupongen hos Unibet ut:

Supertoto Extra

Består av 10 matcher från Champions League och/eller andra fotbollsmatcher som spelas under veckan. Det kan finnas flera olika Supertoto Extra kuponger tillgängliga samtidigt. Kupongerna erbjuds för matcher på tisdagar, onsdagar och söndagar och de stänger 5 minuter före första matchen har avspark. Du vinner med 9 och 10 rätt. Radpriset är 0,5 EURO.

Supertoto Extra kan man spela hos Unibet och Expekt.

Supertoto Tennis

Målet är att förutse vilken spelare som går längst i turneringen. Om de båda spelarna åker ut samtidigt blir det oavgjort, “X” i matchen. Radpriset är 0.50 EURO och du vinner med 9 eller 10 rätt.

SupertotoTennis kan man spela hos Unibet och Expekt.

Kommentera

Please enter your comment!
Please enter your name here