Speltips 13/2: Lazio – Milan

0
136

Måndagen är räddad tack vare det här fina mötet i Italien – Lazio tar sig an ett omskakat Milan, och vi plockar ett spel från kortmarknaden.

Twitter Facebook

Härligt med en sådan här fin match under måndagskvällen. Känslan säger att den här matchen kan bli riktigt underhållande. Vi har ett hemmastarkt Lazio framför oss, som vunnit åtta av tolv matcher på hemmaplan, samtidigt har vi ett frustrerat Milan som gått riktigt dåligt under de senaste veckorna.

Känslan säger att Lazio steppar upp ordentligt i den här matchen och vinner, vilket betyder att man tar sig upp på en fjärde plats, med tanke på form och hemmaplansfördelen känns ettan intressant men samtidigt är detta en riktig toppmatch, och det brukar vanligtvis inte spela någon större roll om ett lag har bättre form eller diverse anledningar, det här kan i princip sluta hur som helst!

Därför riktar jag istället fokus mot kortmarknaden, och får vi dessutom bevittna ett frustrerat Milan tror jag på många varningar. Tittar vi på de tidigare matcherna mellan dessa två lag, så har de flesta matcherna innehållit flera gula kort. Av de senaste fem matcherna har tre slutat med att något lag fått ett rött kort, vilket är ganska ofta vill jag påstå.

Jag slänger därför in en slant på över 5,5 kort i matchen, Mobilbet betalar fina 1,90 x insatsen för detta spelet.

☞ Rygga ditt spel hos Mobilbet (sätt in 300kr – få 900kr att spela för)

Ladbrokes ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus

Spela hos Ladbrokes för bra utbud och höga odds, ett av världens största spelbolag bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Över 5,5 kort i matchen
Odds: 1,90
Bolag: Mobilbet (sätt in 300kr – få 900kr att spela för)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming
Inlägget är insamlat från en annan sida. Läs originalinlägget här: länk

Kommentera

Please enter your comment!
Please enter your name here