Scunthorpe säkrar kontraktet

0
37

Hej

Då Steven-Lee har semester, är det jag, Marcus Källberg, som står för tipsen både här i You Bet-bloggen och i papperstidningen den närmaste veckan. Dagens utbud är väl inget att jubla över men jag tycker det finns ett vettigt spel bland kvällens hängmatcher i League One.

Scunthorpe har hittat formen under våren med endast en förlust (borta mot MK Dons) på de sex senaste matcherna. Kontraktet är dock inte matematiskt säkrat ännu och tränaren Mark Robins offentliga sågning av laget efter att man släppt till två enkla mål mot Colchester senast, fungerar – förhoppningsvis – som extra tändvätska i kväll. Inga nya skador rapporteras och backen Alex Davey som har missat de två senaste matcherna är eventuellt tillbaka.

Bradford gjorde en godkänd insats borta mot Sheffield United senast men har sett ganska lojt ut i flera matcher innan dess och tränaren Phil Parkinson får nog ganska svårt att motivera laget i de tre återstående matcherna också. Till kvällens match saknas dessutom avstängde försvarskuggen Rory McArdle som har startat
i 42 av lagets matcher den här säsongen. Viktige mittfältaren Mark Yeates är tveksam till spel och sedan tidigare saknas även Filipe Morais.

Såväl motivationsfaktorn som dagsformen talar till The Irons fördel och 2,63 på ettan hos Bet365 är spelvärt.

Hur spelar ni? Kommentera som vanligt!

/Källberg


The post “Scunthorpe säkrar kontraktet” is collected from another site. Read original post:

This is the same post as in the betting tips app Bet Picks.

Kommentera

Please enter your comment!
Please enter your name here