Pinnacle – Helt klart bäst odds

2
149

De bästa oddsen hittar man på Pinnacle Sports, ingen tvekan. Spelar man mycket på amerikansk sport som NHL, NFL, MLB, NBA, UFC är det hos Pinnacle man hittar de bästa oddsen. Men man kan även hitta guldodds på den europeiska marknaden, som Premier League, La Liga, Serie A, Elitserien m.fl. Även här i många fall har de bäst odds, och de blir bara bättre och bättre.

I 99% av fallen är det Pinnacle som erbjuder högst odds, upp till 60% högre än andra spelbolag. Detta är möjligt tack vare deras låga marginaler. Pinnacle har en utbetalningsgrad på 98%, jämfört med 92% som är genomsnittet på andra bolag. En unik kombination av exklusiv teknologi och expertis när det gäller oddssättning, möjliggör en modell med låga marginaler och höga volymer, som ingen konkurrent har lyckats att matcha eller överträffa.

Till Pinnacle Sports >>>

 

Pinnacle, eller som många kallar den “Pinnen” erbjuder ingen startbonus som andra spelbolag gör. De erbjuder istället de bästa och högsta oddsen som lönar sig i längden, om man tänker fortsätta med sin betting. “Att alltid erbjuda de bästa oddsen” är den gyllene regeln för sportvadslagning och Pinnacle Sports målsättning är helt enkelt att erbjuda de bästa oddsen för varje marknad de erbjuder, utan att ta ut någon kommission.

Pinnacle Sports erbjuder:

2 Kommentarer

Kommentera

Please enter your comment!
Please enter your name here