Överodds på målskyttemarknaden – igen

0
36

Hejsan!

Var läge att trycka ganska hårt på Crawley igår och dom gjorde ingen besviken (förutom alla Oldham-fans, kanske). 2,25 satt riktigt bra.

Blev även full pott i panelen med Bournemouth (stark vändning) och BTTS i Palace-Man City (1,80).

***
Gillar inte vad jag sett av Reading. Har ett gångbart material, men har gång på gång svarat för tveksamma prestationer. Framförallt på bortaplan, där man genomgående varit klart blekt. Noterbart är att man haft lättare mot topplagen (besegrat Norwich, Middlesbrough, Wolves och Ipswich). Men har inte lyckats ta full pott av något lag som för tillfället befinner sig på nedre halvan av tabellen. 1–6 mot Birmingham, 1–1 mot Bolton, 0–3 mot Huddersfield, 2–2 mot Brighton, 1–2 mot Fulham, 0–0 mot Millwall och 2–2 mot Wigan.
Endast vid ett tillfälle har man alltså lyckats ”stänga igen butiken” och då ska det ändå poängteras att man fick spela halva den matchen mot reducerat manskap (och att Lions ändå lyckades skapa vassa chanser).
Royals har upprepade gånger svarat för magplask – trots ”på pappret” passande uppgifter. Skulle alltså inte lita på laget ikväll heller, trots att man möter avsågade tabelljumbon.

Blackpool har trots allt visat moral på sistone, trots det prekära läget. En spelare som verkligen har lyft sig från mängden är Andrea Orlandi. Trots en relativt medioker omgivning, så har han lyckats ta sig fram till 18 avslut över de senaste fem omgångarna – och också noterats för ett mål. Är bra på att skära in i mitten och gå på skott, vare sig han startar till höger eller vänster. Tar också hand om en hel del fasta situationer, hade en frispark i ribban i förra hemmamatchen mot Leeds.

Känns som att Unibet är ute på hal is…

Engelska bookies har lagt sig mellan 4,00 och 8,00…

Men Unibet erbjuder 10,00 x pengarna på Andrea Orland ”anytime goalscorer”.

Solklart överodds på Blackpools skottvilligaste spelare, mot ett bräckligt Reading.

***


Hämtat från: Speltips

Kommentera

Please enter your comment!
Please enter your name here