NHL-Speltips, Fredag 28 Mars

0
93

Hej på er!

Nu är det dags för mig (Mr.A) att göra premiär, och jag ska då hjälpa er där ute att vinna pengar på NHL!

Först och främst så ber jag om ursäkt att jag skriver så tätt inpå de första två matcherna. Men, nu fokus på vad jag tror kommer hända inatt.

Jag har kollat igenom utbudet  och det finns ett antal intressanta spel som lockar mig.

Dallas – Nashville

Här finns det ett antal intressanta spel:

Jag är inte så mycket för historik då jag ser varje ny match som ett nytt tillfälle för varje lag. MEN, jag tror att denna matchen kommer att bli en tajt fight där U 5,5 mål kommer vara ett bra spel (1,76). Faktum är de tidigare 3 mötena mellan dessa två lag denna säsongen har varit under 5,5 mål, men som sagt…inte för mycket fokus på det eftersom det nu är en ny match. Jag tror för övrigt också att Dallas kommer att vinna denna matchen då man har fått vila mer än Nashville. (Dallas spelade mot Chicago den 26e och Nashville spelade igår natt mot Buffalo. Dock så är oddset Dallas ML (1,58) ett skämt! Men det kan funka som virke till en dubbel…

Columbus – Pittsburgh

Här kan det hända saker inatt!

Pittsburg har problem just nu och laget har förlorat sina senaste 3(!) matcher, och samtidigt har Columbus spelat bra på slutet då man jagar en plats för att få vara med och spela i slutspelet. Detta kommer bli en tuff match då Columbus kommer slita som djur! Men samtidigt så fick man veta idag att Bobrovsky (Columbus första keeper) är sjuk och kommer därför inte kunna spela idag. Istället kommer deras back-up goalie spela. Curtis, som är 2a målvakt har mött Pittsburgh 3 gånger tidigare och förlorat alla möten, där han har släppt in i snitt 2.44 mål/match. Men som jag sa, lägg inte för stort fokus på detta! Jag har dock svårt att se Pittsburgh förlora 4 raka matcher och tror att man kommer kriga till sig en vinst i denna matchen ikväll. Jag tror att bra spel här kommer vara Pittsburgh ö 2,5 mål (1,77) även ML på Pittsburgh ML (2,06) är ett högt odds på Pittsburgh som man inte för allt för ofta! Även ö 5,5 mål i matchen (2,05) är bra!

Edmonton – Anaheim

Intressant match också!

Edmonton har förlorat 3 raka matcher på hemmaplan och jag är säker på att man som lag vill avsluta säsongen snyggt inför sin publik på hemmaplan. Anaheim går som tåget, 3 raka vinster och man spelar just nu för att vinna Pacific Division, där man endast är 2 poäng bakom San Jose (med 3 matcher mindre spelade).  Jag tror att Anaheim kommer vinna denna matchen, men spelbolagen har gett dem grymt låga odds, så det är knappt värt att spela. Men jag tror att man gör över 2,5 mål (1,55) och det kan funka som virke till en dubbel.

 

MINA SPEL INATT

Pittsburgh ML (2,06)   2/10 U     VINST

Pittsburgh  ö 2,5 + Anaheim ö 2,5 (2,74) 2/10 U     FÖRLUST    (Pens missar öppet mål i slutet av matchen!?)

Anaheim ML + Dallas-Nashville U5,5 (2,76) 2/10 U   FÖRLUST  (WOW! Dallas MOSADE Nashville och gjorde själva 7(!) kassar.)

Anaheim ML + Dallas ML (2,48) 2/10 U    FÖRLUST  (Vad i hela friden gör Ducks?51 skott & 5 mot 3 PP i OT,man slarvar bort en vinst!!)

 

 

 

 

Kommentera

Please enter your comment!
Please enter your name here