Mr.A Speltips, 20 April

2
130

Hej gott folk!

Som vi trodde så blev det en väldigt underhållande natt med överraskningar, vem hade trott att Pens skulle torska på OT mot Columbus…inte jag i alla fall.

Men ny NHL-natt väntar och jag har fin känsla för ett antal spel inatt.

SNABB ANALYS:

New York Rangers – Philadelphia Flyers

Jag tror att detta kommer bli en ganska tight match som senast. Känns dock som om Rangers är så pass starka hemma i Madison, så jag tror att man vinner ikväll igen. Lunkan spelar bra i kassen och rangers spelar väldigt bra i egen zon. Tror på Rangers ML, Rangers Ö2,5 och Flyers U2,5 är bra spel här.

Boston Bruins – Detroit Red Wings

Folk säger att det börjar lukta skräll i denna matchserien, men jag sitter fortfarande lugn i båten så att säga. Man får inte glömma att Detroit ska klara av att vinna över Bruins 4(!) gånger. Men matchen ikväll blir oerhört viktigt. Det är ett måste för Bruins att vinna. Jag tror också att man är medvetna om detta. Björnen kommer vakna ikväll!

Montréal Canadians – Tampa Bay Lightning

Ojoj… ser inte bra ut för Tampa. Underläge 2-0 och nu ska man spela i Montreal de två kommande matcherna. Jag tror att Montreal kommer slå ut Tampa, men jag hoppas fortfarande att Tampa kan sno en match på bortaplan, eftersom seriespelet ö5,5 matcher börjar ligga illa till.

San Jose Sharks – Los Angeles Kings

Det är inte så mycket att orda om, San Jose är urstarka hemma i Shark Tank och jag har väldigt svårt att se LA vinna ikväll. Det kommer inte bli lika lätt för Sharks som senast, men jag tror att man åker till LA med 2-0 i matcher efter inatt.

 

MINA SPEL:

Home Goals -1.5  (1,75)    4/10 Units

Flyers U2,5 + Bruins ML   (2,33)    2/10 Units

Rangers ML + Sharks ML  (2,45)    4/10 Units

(Beroende på hur de första matcherna går så blir det kanske ett spel på Sharks ML med 4-5 Units)

 

2 Kommentarer

Kommentera

Please enter your comment!
Please enter your name here