Like A Hurricane…

0
67

Lördag igen – stort utbud i alla möjliga ligor.

Nytt poddavsnitt ute med mig, Fredrik Pettersson och Chris Gustafsson. Själv är man ju svag så fort oddsen börjar gå över 3 gånger pengarna – därför gillar jag Chris spel i League One. Lyssna och se om ni blir sugna på att rygga.

Klicka här!

Jag plockar spel i Premier League i dag. Jag satsar mina pengar på en av de stora succéspelarna i ligan den här säsongen: Harry Kane.

Den 21-årige anfallaren har gjort en fantastisk säsong i Tottenham, han leder skytteligan i PL – tillsammans med Diego Costa – på 19 baljor. Mycket talar för att Kane vinner skytteligan då Costa ser ut att missa flertalet matcher i slutspurten av ligan. Sergio Agüero och Charlie Austin hotar givetvis bakom på 17 mål.

Tottenham möter Aston Villa, som har spelat upp sig under våren. Laget kämpar vilt för att få nytt kontrakt till PL nästa säsong och Tim Sherwood har väckt hoppet efter att han tog över, han har verkligen fått fart på Christian Benteke som gjorde tre mål senast mot QPR. Sherwood ska ju förresten ta åt sig en del kredd för att han tog upp Kane i Tottenham och gav honom speltid redan förra säsongen.

Kane avgjorde när Tottenham besegrade Aston Villa tidigare under säsongen – då kom målet i slutminuterna. Jag tror att 21-åringen gör mål i dag. Efter ett hattrick mål Leicester och ett mål i första inhoppet för engelska landslaget har han varit mållös i två matcher.

Det blir inte en tredje – jag spelar Kane som målskytt till @1.90.

Som sagt finns det flera sköna spel i podden – lyssna på den.

Vad spelar ni? Kommentera nedan!


The post “Like A Hurricane…” is collected from another site. Read original post:

This is the same post as in the betting tips app Bet Picks.

Kommentera

Please enter your comment!
Please enter your name here