Kanonvärvningar av FBK!

0
43

Mikael Wikstrand i onsdags. Johan Ryno idag.

Det är en riktigt fin vecka med Färjestadsögon sett!

Wikstrand, enligt många Frölundas bästa back förra säsongen är en prestigevärvning och den är jag übernöjd med. Han kommer garanterat logga många minuter och bidra i alla spelformer för oss nästa säsong.

Ryno presenterades för en liten stund sen och den är jag också riktigt nöjd med. Har saknat en riktig “Färjestadscenter” dom senaste åren och i Ryno har vi verkligen fått en sådan värt namnet.

 

Målvaktssidan klar med Haugen och Pogge.

Backsidan har vi två namn till förmodligen som ska in, den ena är redan klar enligt säkra källor, det handlar om Växjös Sebastian Erixon som av förklarliga skäl inte är presenterad än.

Nummer två är såklart Magnus Nygren. Frågan är bara hur det blir med Anssi Salmela. Man vill definitivt ha kvar honom men han hintar att det är sexmånaderskontrakt som gäller. Skulle Nygga välja utlandet eller liknande så är Salmela helt klart prio ett att få in i laget igen. Återstår att se!

Forwards har vi tolv stycken just nu med Ryno inräknad. Rajala är utan tvekan prio ett där. Jag hoppas något kopiöst mycket på positivt besked när det gäller honom, det blir ett helt annat lag med honom känns det som.

Jag håller tummarna för att han skriver på snart!

 

Kan ju minst sagt säga att man ser sjukt mycket fram emot säsongen 15/16 redan nu!

Inlägget Kanonvärvningar av FBK! dök först upp på Bettips.se.


The post “Kanonvärvningar av FBK!” is collected from another site. Read original post:

This is the same post as in the betting tips app Bet Picks.

Kommentera

Please enter your comment!
Please enter your name here