Gratis live stream 24/9 – MMA, Battle of Botnia 4

0
111

MMA är världens snabbast växande idrott och i helgen kan du se och spela på MMA-galan Battle of Botnia exklusivt hos Unibet. Följ all action direkt från Gammliahallen i Umeå med Sveriges bästa Livebetting! Fight card finner du nedan…

Till Unibet >>>

Battle of Botnia drar igång kl. 18.00 lördagen den 24 september och följande hårdingar är det som gör upp i ringen.

Tor Troéng – Tomas Kuzela
Svensken Tor Troéng är en pubilkfavorit och ska den här kvällen ta sig an tjecken Tomas Kuzela. Att Tor går segrande ur den här bataljen och förbättrar sitt record 13-4 ger oddset 1,20. Vinner han på knock out rentav?

David Häggström – Greg Knapp
Näste svensk i ringen är David Häggström som vunnit fyra av sina fem framträdanden. David får ta sig an den skäggbeprydde britten Greg Knapp, och som vanligt när en britt är med i ringen så lär det bli en hel del vevande och inte så mycket kramande på mattan. Svensken är favorit att vinna till 1,50.

Andreas Ståhl – Domingos Mestre
Helsvensk uppgörelse. Den rutinerade Mestre ställs mot tufft motstånd i form av Andreas Ståhl som hittills är obesegrad på fem matcher. Ståhl tros ligga närmast segern och pröjsar 1,50 att ta hem matchen.

Thomas Bäck – Leandro Gontijo
Bäcks facit på fyra vinster och fyra förluster skrämmer knappast spanjoren Gontijo. Något som även oddsen skvallrar om, 1,50 ger Gontijo medan Bäck betalar 2,40 att vinna.

Kristian Lexell – Allan Love
Svenske Lexell ställs här mot skotten Allan ”No” Love som på sina tio matcher har sju vinster, samtliga på TKO eller submission. Räkna med en jämn drabbning när dessa båda herrar gör upp, men närmast segern tros Kristian ligga enligt oddsen till 1,65.

Logga in i Unibets Livebettingklient kl. 18.00 på lördag för att följa den här galan i direktsändning med Sveriges bästa Livebetting!

Sportnyheter: 1

Kommentera

Please enter your comment!
Please enter your name here