Gratis live stream 21/3 – Italien v Brasilien

0
98

Ikväll klockan 20:30 spelas en riktig klassiker på Stade de Genève mellan Brasilien och Italien. Även om det är en träningsmatch lär vi få se en hel del fotbollsmagi! Ingen svensk tv-kanal sänder matchen men den streamas live och gratis via bet365.

20:30 Italien v Brasilien

Till bet365 livestream

**För er som vill ha betting-tips eller travtips direkt i mobilen rekommenderas apparna Speltips, Bet Picks , Wett-Tipps och Travbet**

* VIKTIGT MEDDELANDE – Tiltbet, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000 evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådana evenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinner dig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner. Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemang via livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var ditt land är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter till bet365 hittar du genom att klicka här och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

Kommentera

Please enter your comment!
Please enter your name here