Fyra heta speltips inför kvällens Champions League

3
148
Arsenal v Partizan Champions League 8 december:

Tips 1: Arsenal vinner båda halvlekarna 1.61 (Bet365) Vinst
Arsenal är i bra form för tillfället, och med viktiga spelare tillbaka i truppen. Partizan Belgrad har varit en stor besvikelse i årets Champions League och Arsenal kommer dominera bollinnehavet och skapa massor av chanser. Detta kommer att vara den svåraste matchen för de serbiska mästarna. Hittills har de förlorat samtliga fem matcher, två gånger mot Braga, två gånger mot Shakhtar Donetsk och mot Arsenal i Belgrad. Den svagaste delen av Partizan är deras försvar, ibland tenderar det att vara ganska förvirrat . Och vi vet alla hur Arsenal spelar! Särskilt på Emirates Stadium. Arsenal har fortfarande en liten chans att bli gruppetta.

Tips 2: Samir Nasri målgörare i matchen 2.35 (Unibet) Vinst
Nasri har varit nyckelmannen för Arsenal i deras senaste matcher. Han är sitt livs form. Bästa värdet av alla målskyttspelmarknader i dagens Champions League!

AC Milan v Ajax Champions League 8 december:

Tips 3: Ajax vinner matchen 3.80 (Unibet) Vinst
Den röd-och-svarta delen av Milano njuter av en säsong som de inte har haft på flera år. Det är deras första chans att göra anspråk på Scudetton sedan 2003-04. Zlatan Ibrahimovic har på egen hand burit Milan till framgång med sina åtta mål och sex assist i Serie A. I kvällens CL-match vilar Milan Zlatan, vilket kommer ha en avgörande betydelse! Ajax form kan bara bli bättre. Efter att ha lärt sig en läxa av Madrid (0-4) vann de över VVV Venlo (2-0), men lördagens likamatch mot NEC Nijmegen har ökat missnöjet på hemmamarknaden, eftersom de redan halkat efter ledande FC Twente med fem poäng. Auxerre spelar borta mot Real Madrid, så Ajax bör inte gå miste om sin chans att ta en Europa League plats. Ett Milan utan något att spela för och med Zlatan på bänken kommer enligt min mening förlora mot ett Ajax med revanschlusta som jagar en Europa League plats.

CRF Cluj v AS Roma Champions League 8 december:

Tips 4: Roma vinner matchen 1,73 (Bet24) Förlust
Motivationen är helt på Romas sida. Cluj har ingen chans att kvalificera sig för vidare spel. Än värre, Cluj har ingen chans att kvalificera sig till UEFA Europa League heller. De rumänska laget spelar helt utan motivation. Laget är i kris för tillfället. Cluj har spelat dåligt både i Champions League och i inhemska ligan. Deras tränare Sorin Cartu sparkades förra månaden. Alin Minteuan annonseras som en tillfällig lösning. Roma började mästerskapet dåligt, Men laget är på väg att hitta formen. Den främsta orsaken till mitt spel är kvalite och motivation. Jag är tror stenhårt på att Roma vinner dagens match. Den första matchen på Olympico slutade med Roma seger (2:1), liksom det senaste besöket i Rumänien den 2008/11/26 (Roma vann 3:1).

Se alla kvällens Champions League matcher helt gratis här

3 Kommentarer

Kommentera

Please enter your comment!
Please enter your name here