Bästa födelsedagspresenten

0
27

Jag vill egentligen bara kort och gott tacka Zlatan för hans omtänksamma födelsedagspresent igår! Jag trodde nästan hade hade glömt bort mig men sedan på kvällen kom det. Hattrick, över 100 mål i klubben och finalavancemang i cupen! Tack! Hur kunde du veta att det var på min önskelista?

Mannen i mixen ledde sitt PSG till vinst igår kväll mot St Etienne och trots att vi alla fans hoppar på små mål efter vinsten så väntar ett möjligt oväder runt hörnet. Ikväll sitter disciplinkommitén ner och ska bestämma hur många matcher Zlatan ska bli avstängd för sitt utbrott mot den franska domaren för några veckor sedan. Det ryktas om 4-5 matcher, Zlatan själv tror att det blir noll medan backkollegan Silva säger en… Det är ovisst, men det kommer bli ett tråkigt besked. Det känner jag på mig. Det är ju Zlatan det handlar om, och med honom är det allt eller inget som gäller. Oftast allt. Han är långt ifrån mittemellan.

Jag tycker det är totalt vansinne om han får 4-5 matcher. Otroligt onödigt utspel av Zlatan, men bara för att det blir på film så blir det en sådan grej. PSG klarar ju sig utan honom det har vi sett, men det är bara mycket tråkigare när Zlatan är på läktaren. Det är ju action runt honom, ibland till det sämre som ovan, men PSG har definitivt blivit en roligare klubb sen THE Zlatan kom in i bilden för tre år sedan.

Målet 100 var på straff. Inte tråkigt för det, men snygga straffar har vi sett från honom förut. Klacken innan straffen dömdes till Lavezzi däremot! Just Zlatan. Mål 101 var däremot riktigt fotbollsgodis och så iskall! Det var som att han sa till hela läktaren “jag har ju bara precis börjat”. Och så var det för sedan kom även mål 102 som var som ett körsbär på toppen!

Ikväll eller imorgon blir det besked. Vi får se hur illa det blir…

/C

 

Inlägget Bästa födelsedagspresenten dök först upp på Bettips.se.


The post “Bästa födelsedagspresenten” is collected from another site. Read original post:

This is the same post as in the betting tips app Bet Picks.

Kommentera

Please enter your comment!
Please enter your name here