Bra odds på Lahti

0
36

I dag blir det två spel för min del och dagens bästa hittar jag i finska Veikkausliiga.

FC Lahti var inte som bäst i premiären hemma mot nykomlingen KTP men gjorde sedan en betydligt bättre insats borta mot seriefavoriten HJK och visade att man blir att räkna med i år också. Lahti har frågetecken för backen Tiovomaki och mittfältaren Sesay och dessutom saknas Lagerblom och Pasanen sedan tidigare.

IFK Mariehamn har haft oflyt med skador i början av säsongen och både nyckelspelaren Petteri Forsell och nygamle anfallaren Aleksei Kangaskolkka förväntas bli borta 1–2 månader. Till kvällens match saknas sannolikt även backen Tommy Wirtanen. Laget övertygande inte hemma mot nykomlingen HIFK senast och 2–0 i cupen mot Ilves innan dess var ganska smickrande siffror. Mariehamn har 0–3–7 på tio matcher borta mot Lahti sedan 2006 och man får det förmodligen jobbigt i kväll också. Ettan spelas till 1,92 hos NordicBet.

***

Lite TV-godis till Europa League är ju heller aldrig fel och jag tror att det kan bli en öppen och målrik match i St Petersburg. Första mötet slutade rättvisande 2–1 till Sevilla som dominerade den andra halvleken med eftertryck. Zenit saknade dock fyra tongivande namn på grund av avstängning i förra veckan och med sina storstjärnor Danny och Hulk samt ytterbackarna Smolnikov och Criscito tillbaka, så ser startelvan klart mer offensivt slagkraftig ut. Samtidigt så har Zenit försvarskuggen Garay avstängd och det kan bli kännbart då man är tvingat att satsa framåt och ge Sevilla en passande matchbild med gott om fina kontringsytor. Över 2,5 mål till 1,91 hos William Hill blir mitt andra spel i dag.

Hur spelar ni? Kommentera som vanligt!

/Källberg


Inlägget ”Bra odds på Lahti” är insamlat från en annan sida. Läs originalinlägget här:

Samma inlägg kan läsas i speltipsappen Speltips.

Dela
Föregående artikelNuncio kan bli lösningen
Nästa artikelHifk vs HJK

Kommentera

Please enter your comment!
Please enter your name here