ATG bör syna nästa generation kändisar för Tillsammansprojekt

0
36

Måns Zelmerlöf, Per Moberg, Gry Forsell, Filip&Fredrik, Skarsgårds, Leif GW, Serneholt, Kinneman, Lotta Lundgren, Erik Haag,  så upptäcker jag att jag inte känner till en enda person som är yngre än 30-35, men det är ju inte mitt jobb, utan den som ska ”hypa” V75 tillsammans.

Att som i dag endast tillåta ”travkändisar” såsom ansvariga innebär dessvärre endast att Public Joes pengar omfördelas vecka till vecka, från ena till andra andelsbolaget, från spelbutiker till ”travkändisar” . Men det skapar förmodligen få nya kunder.

Således, var nu lite aktiva, försök och försök ännu hårdare. ATG måste försöka med alla till buds stående medel att föryngra kundstocken, och förändra synen på travet som kepsligans domäner, för kepsligan har alla pengar i dag, men hinner dom inte spela bort dom, så ärver någon de kulor som finns kvar, således krävs några som möjligen kan nå ut, tyvärr knuffades Richard Hansson ut ur värmen. Varför vet jag ej, men det jag tror mig veta är att det är ett stort misstag, för dels brinner mannen för hästarna och travet, dels är Richard en utmärkt livekommentator och de växer inte på trän.

Att V75tillsammns förövrigt bryter mot en stor del av ATGs robotregler samt inte minst HÄSTÄGARANSVARET gällande spelsystembyggning, är ju ett problem som är oerhört stort och synnerligen viktigt, men där tror jag mig veta att LOTTERIINSPEKTIONEN påpekat detta för ATG, där jag numera har fått varifierat att någon Compliance Officer ännu inte anställts, vilket dessvärre dagligen påvisas.

The post ATG bör syna nästa generation kändisar för Tillsammansprojekt appeared first on Gamblers vardag.


Inlägget ”ATG bör syna nästa generation kändisar för Tillsammansprojekt” är insamlat från en annan sida. Läs originalinlägget här:

Samma inlägg kan läsas i speltipsappen Speltips.

Kommentera

Please enter your comment!
Please enter your name here